Slagverksinfo

Kvartershusets lokal har blivit fint och välbehövligt renoverat under tiden som den har varit stängd på grund av folkhälsomyndighetens restriktioner. Den kommer att fortsätta vara stängd för sammankomster tills restriktionerna hävs.

?Hyreskostnaden för lokalen har tagits bort, så i framtiden är det gratis för medlemmar att hyra lokalen. Ett avtal måste dock skrivas under och om något förstörs så debiteras hushållet ifråga för detta.

?På vår fina hemsida finns det mesta som gäller föreningen. Om någon saknar information om något, kontakta webmaster@brfslagverket.se för att få det inlagt på hemsidan. 

För att läsa sidan Nyheter krävs ett lösenord, news, då det kan förekomma känslig information som endast gäller föreningen. 

OBS! Lämna inte ut lösenordet till någon utanför föreningen. Den informationen är enbart för medlemmarna.

Det går att prenumerera på nyhetsinformationen. För att anmäla sig så går man till sidan https://brfslagverket.se/nyheter/nyhetsnotiser/ där man fyller i Namn och E-post.
Efter detta missas aldrig en nyhet igen!

?På grund av covid-19 pandemins restriktioner kan inte föreningen hålla årsmötet på vanligt vis. Såvida inte restriktionerna hävs innan dess.

Årsmötet kommer därför att hållas i Kvartershuset 2021-01-14. Det blir ingen förtäring, inga bord utan enbart stolar med social distans. En röstberättigad/hushåll med skriftlig föranmälan kommer att krävas. 

Mer information kommer närmare årsmötet.

Med härliga hösthälsningar ?Styrelsen, Brf Slagverket

Rulla till toppen