Slagverkets vårinformation

En bild som visar text, skärmbild, Teckensnitt, logotyp

Automatiskt genererad beskrivning Den 1 maj är det dags att gå ifrån att få information från föreningen utdelad i brevlådorna till att läsa den digitalt på Mitt HSB. 

Informationen kommer även att finnas på anslagstavlorna i Posthusen.

  • Börja redan nu med att logga in på www.hsb.se , gå in under 
    Min Profil”, fyll i er e-postadress och bocka i checkrutan 
    ”Skicka notifieringar från Att göra-listan”. Då kommer en mejlnotis så snart något nytt publiceras.
  • Under Mitt medlemskap” finns bl a medlemsbeviset och erbjudanden samt rabatter.
  • I Kvartershuset, på aktivitetsdagen den 27 april, blir det ytterligare information om övergången, hjälp med registrering samt information om den kommande nya hemsidan.

c3 På förekommen anledning måste styrelsen än en gång påminna om att motorfordonstrafik inom området är förbjudet. Vid paket- och matleveranser, kom överens med distributören att möta upp vid gatan och ta det därifrån. Vid egen transport av tyngre varor är det tillåtet att köra in för i- och urlastning.

D6 Påbjuden gång- och cykelbana— Skyltcentralen Styrelsen arbetar på en säkrare miljö på föreningens gång- och cykelvägar. Det är också samtliga medlemmars ansvar att följa gällande regler för att det skall fungera. BARN ÄR MJUKA – BILAR ÄR HÅRDA!!!

🅿 Parkering inom området är helt förbjudet. Till varje hushåll hör ett garage som skall användas för att parkera en bil i. Utrymmet får inte upptas av annan förvaring.

🗓 På grund av låg besöksfrekvens kommer vicevärdsexpedition att stängas från och med 1 maj. Besök skall bokas i förväg via 073-261 15 62, via samtal eller sms.

Papperskorgen Kan Soptunna Papperskorgen-vektorgrafik och fler bilder på  Papperskorgsikon - Papperskorgsikon, Ikon, Sopor Sedan 2024-01-01 är det förbjudet enligt lag att hälla matfett i avloppet. Tips att hälla över i en PET-flaska eller torka med hushållspapper och kasta i den brännbara restfraktionen.

Rulla till toppen